top of page
OM OSS

Det finnes en fantastisk flora av unge kunstnere og musikere i Norge i dag. Men hvordan finne frem i mylderet av frilansere? MEADOW setter sammen buketten av viltvoksende talenter som passer for akkurat deg! 

30168019_1609510409147193_10322268974389

Bilde av bandet "MALL GIRL" under KUNSTKRÆSJ, Aker Brygge

MEADOW er et nisjebyrå for kunst og kultur, et "indie-event-byrå" som Espen Grjotheim sa da han var med oss på en jubileumskonsert. Vi produserer kulturprogram, konserter, opptredener, utstillinger, utgivelser og kommunikasjonsprosjekter. Vi lager prosjekter for områdeutvikling og merkevarebygging.

Den kompromissløse kunsten og musikken kommuniserer verdier som troverdighet, kvalitet, autentisitet og integritet. Kuratert på riktig måte løfter den budskapet vårt og skaper engasjement! 

På samme måte som en kunstutstilling trenger en kurator, eller en film en regissør, trenger også et event kulturfaglig programskapende kompetanse. Meadow har gjennom ti år utviklet en unik kompetanse for programmering av kunst og kultur av høy kvalitet for et mangfoldig utvalg oppdragsgivere. Meadow er ditt bindeledd inn til hele kulturfeltet på tvers av sjanger og uttrykksform.

Næringslivet og kunsten har mye til felles, og mye å bidra med til hverandre. Men det finnes ikke så mange møteplasser for bransjene som helhet. Det gjør Meadow noe med. Vår unike erfaring og kompetanse ligger i å finne den perfekte kombinasjonen mellom uttrykk, sammenheng, utøver, samarbeidspartnere og kunder.

 

Vi er i en ny tid der suksessen ligger nettopp i en ansvarlighet - for hva vi står for, for klima, mangfold og bærekraft. Vi må skape innhold som reflekterer dette, og som ikke undervurderer publikum. Kunstnerne har det eneste yrket som arbeider med hva det vil si å være menneske. I en tid der teknologien tar over mange av våre jobber blir det vår oppgave å være best på nettopp dét å være menneske. Skal vi nå frem med det vi ønsker å formidle må vi appellere til følelsene. Og gjennom kunsten og musikken når vi umiddelbart frem!

TJENESTER
  • Kulturprogram event/arrangement

  • Områdeutvikling

  • Merkevarebygging

  • Musikkproduksjon

KUNDER

Vi gjør oppdrag direkte for selskaper og organsisasjoner, som underleverandør for eventselskaper eller byråer, og for privatpersoner.

Et utvalg av våre oppdragsgivere:


NPRO - Norwegian Property

KITE kommunikasjon og event
ZERO konferansen

GYRO
DNT Den Norske Turistforening
SKANSKA
INNOVASJON NORGE
NORFUND
Bydel Aker Brygge Forvaltning
Avinor
ENOVA
DNV Det Norske Veritas
Nasjonale Turistveger
Wallenius Wilhelmsen
Business for Peace
Haglöfs

Visit Norway
Urmaker Bjerke
JM Norway
Fortidsminneforeningen
Kultur- og idrettsbygg Oslo KF
Entrepreneurship One
Clarion Hotel the Hub
Son Spa

Trøndelag Fylkeskommune
Erik Arnesen Bryn/Volkswagen
Glasslåven Kunstsenter
EVO fitness
Lillehammer Kunstmuseum

Den Kulturelle Skolesekken

bottom of page